Για όσους συζητούν την ιδέα χώρων συνεργασίας, ή χώρων «δημιουργικής συνάντησης» μέσα στο σχέδιο του σχολείου τους, δείτε πώς αντιμετώπισε το γραφείο Jump Studios τον σχεδιασμό ενός δημιουργικού χώρου για την Google στο Λονδίνο.

«A GOOGLE CAMPUS IN LONDON FOREGOES GIANT SLIDES AND GAME ROOMS FOR A NEW WORKING PHILOSOPHY THAT INVOLVES FLEXIBLE CO-WORKING SPACES AND INTIMATE MEETING NODES.»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: