Επίσκεψη στον χώρο μελέτης

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου της Ν. Φιλαδέλφειας, κ. Δημήτρη Θεοδόσάκης, η πλέον ευνοϊκή ώρα της ημέρας για να επισκεφθείτε τον χώρο είναι 9 -11 π. μ.

Ωστόσο ο κ. Διευθυντής παρακαλεί τις ομάδες εφόσον ρυθμίσουν ακριβώς ποια μέρα επιθυμούν να επισκεφθούν τον χώρο του σχολείου, να καλέσουν πρώτα στο τηλ. 210 2517246 ώστε να τους υποδείξει ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα πότε να έρθουν.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτή την επιθυμία του κ. Διευθυντή, ακόμα καλύτερα δε αν μπορέσετε να συντονιστείτε μεταξύ σαςώστε με ένα (1) τηλέφωνο / μία (1) επίσκεψη να εξυπηρετηθούν περισσότερες της μίας ομάδες.

Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για την αρχιτεκτονική, δεν αποκλείεται ο κ. Διευθυντής να συνεργαστεί μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της μελέτης, επομένως θα σας παρακαλούσα να διατηρήσουμε την καλή προδιάθεση που έχει απέναντι στη δουλειά μας δείχνοντας το καλύτερό μας πρόσωπο και επιβαρύνοντας το πρόγραμμά του όσο γίνεται λιγότερο. Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Φιλαδέλφειας έχει site στη διεύθυνση http://4dim-n-filad.att.sch.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: